Поїзд Ківерці—Івано-Франківськ тепер буде курсувати до Коломиї. Як його зустріли

Поїзд Ківерці—Івано-Франківськ тепер буде курсувати до Коломиї. Як його зустріли

Зважаючи на затребуваність поїзда №807/808 Ківерці — Івано-Франківськ,  з 18 серпня його продовжили до Коломиї. Курсуватиме він без змін у графіку.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

З Ківерців поїзд №807/808 Ківерці — Івано-Франківськ відправлятиметься за старим розкладом — о 05:14, до Коломиї прибуватиме о 13:52. З Коломиї він вирушатиме о 14:58 і прибуватиме до Ківерців о 23:45.

З Коломиї він курсуватиме щоденно, крім середи, а з Ківерців — щоденно, крім середи та четверга.

Поїзд проходитиме через станції Луцьк, Горохів, Стоянів, Радехів, Кам’янка-Бузька, Підзамче, Львів, Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш та Івано-Франківськ.

Як зустрічали поїзд у Коломиї?

Цю подію відзначили театралізованим дійством - перенесли всіх гостей свята в часи Австро-Угорщини та продемонстрували як в ті часи приймали мандрівників. І це не дивно, адже цьогоріч відзначають ще один ювілей - 150 років з часу відкриття залізничного сполучення Коломиї з Чернівцями, Львовом та Віднем, – повідомляє мер Коломиї Богдан Станіславський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили ще у 8 волинян
Наступна новина На Волині розшукують безвісти зниклу жінку. Вона може називатися іншими іменами
Останні новини
Схожі новини