Працівники Волинської прокуратури передали допомогу «сталевій сотці»

Працівники Волинської прокуратури передали допомогу «сталевій сотці»

Керівник Волинської обласної прокуратури відвідав бійців 100 бригади на сході України і передав їм чергову допомогу.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці бригади. 

«Хтось під час відпустки прагне потрапити на престижні курорти. Хтось відпочиває з друзяками на риболовлі. А комусь до вподоби «релакс» на дивані перед телевізором...

...Тим часом керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук взяв за правило що два місяці брати кілька днів відпустки і вирушати на схід України, де з березня 2023 року успішно виконують бойові завдання підрозділи нашої бригади», – йдеться у дописі. 

І щоразу чоловік їде в гості до 100 омбр аж ніяк не з порожніми руками. — Неодмінно везе потрібні на фронті подарунки, придбані коштом співробітників Волинської обласної прокуратури.

Під час чергового візиту «Сталевій Сотці» передано позашляховик Volkswagen, супутниковий модем Starlink, три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Pro, 25 FPV-дронів «Тінь»,  обладнання для підрозділів зв’язку та радіоелектронної боротьби.

«Щиро дякуємо Віктору Тимчуку та усьому колективу Волинської обласної прокуратури за регулярну підтримку нашої бригади! Ваша відповідальна громадянська позиція заслуговують на захоплення та повагу!  Тримаємо стрій! — Разом впевнено крокуємо до Перемоги!», – додають у бригаді. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дрони ГУР та ССО атакували нафтобазу в Ростовській області
Наступна новина Луцьк долучився до всеукраїнської акції «Час не лікує». ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні