Прикордонники отримали техніки на 66 мільйонів

Прикордонники отримали техніки на 66 мільйонів

Техніку та матеріальні засоби на суму понад 66 млн гривень отримала днями Державна прикордонна служба України.

Про це повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Зокрема ДПСУ передали 43 одиниці вантажної техніки (Iveco EuroCargo) та один фронтальний навантажувач, комплектуючі до БпЛА, 50 комплектів засобів РЕБ і 46,4 тонни м’ясної продукції. Усе – за сприяння  компанії «МХП» та благодійного фонду «BGV».

Під час урочистого вручення техніки, заступник Голови Державної прикордонної служби Сергій Сердюк зазначив, що ДПСУ продовжує формувати підрозділи бригадного типу та разом з усіма Силами оборони захищає країну на Донецькому,  Харківському, Сумському напрямках й водночас забезпечує безпеку по всій ділянці кордону з російською федерацією та білоруссю.

Він додав, що вантажні автомобілі Iveco EuroCargo значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони нададуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Громада на Волині купила «Князівській» бригаді дрони
Наступна новина З передової – під вінець: військовий медик і переселенка взяли шлюб
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні