Прикордонники Волині змагалися у «Дикій гонці» в столиці. ФОТО

Прикордонники Волині змагалися у «Дикій гонці» в столиці. ФОТО

Команда Волинського прикордонного загону взяла участь у благодійному спортфесті, який відбувся учора на Гідропарку в Києві. «Дику гонку» організували, аби зібрати кошти на FPV-дрони та РЕБ системи для бійців, які воюють на передовій.

Про Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Загалом змагалися 18 команд, серед яких дві прикордонників. Учасники мали пройти п'ять кілометрів, при цьому подолавши 20 перешкод. На дистанції їм доводилося стрибати, повзти, підтягуватися та пробиратися крізь різноманітні бар'єри.

Волинські прикордонники майстерно пройшли усі випробування, здолавши маршрут за 1 годину 18 хвилин. За результатами забігу команда посіла четверте місце.

«Неймовірна атмосфера, неймовірні люди навколо, дикі емоції та відчуття справжньої «Дикої гонки»!

Наша команда уміло використовувала досвід, здобутий під час подібного заходу «KORDON RACE», який нещодавно відбувся на Львівщині. На жаль, цього разу до призового місця нам не вистачило лише двох хвилин. Загалом ми задоволені результатом, і, звісно ж, проаналізували свої помилки та обов'язково врахуємо їх у майбутньому. Впевнені, що ще не раз візьмемо участь у таких змаганнях!

Дякуємо організаторам благодійного спортфесту та нашим побратимам, які нині на передовій. Разом переможемо! Слава Україні, Героям Слава!», - поділився враженнями капітан команди прикордонників Сергій Маціюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині прощалися із двома захисниками. ФОТО
Наступна новина День автомобіліста і дорожника: військових водіїв 100 ОМБР нагородили за службу на передовій
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні