ПриватБанк додає волинянам «ТехноСкарб»

ПриватБанк додає волинянам «ТехноСкарб»

Придбати побутову техніку вже сьогодні, а оплатити її вартість згодом відтепер зможуть лучани в одній з найбільших торговельних мереж побутової техніки в Україні. З травня цього року усі магазини «ТехноСкарб» підключені до сервісу ПриватБанку «Оплата частинами».

«Не варто хвилюватися, що не вистачає або немає коштів на необхідну та бажану покупку. Обирайте та одразу користуйтесь технікою, оплачуючи її частинами за декілька місяців, – радить Тетяна Смірнова, керівник напрямку «Оплата частинами» Північно-Західного РУ ПриватБанку. – Зокрема можливість розтермінувати оплату вартості товару без переплати завдяки сервісу «Оплата частинами» доступна відтепер ще й в мережі магазинів «ТехноСкарб».

Щоб придбати необхідну техніку під виплату, достатньо мати з собою лише банківську картку. Сервіс «Оплата частинами» доступний власникам пластикових карт ПриватБанку.

Оформити товар в «Оплату частинами» зовсім нескладно – вся процедура покупки займає лише декілька хвилин. Договором в такому випадку є чек з усіма необхідними реквізитами. Жодних документів – довідки про доходи, ІПН, паспорта і т. д. – надавати не потрібно.

Обрати техніку з відтермінуванням до трьох платежів клієнти ПриватБанку можуть в будь-якому магазині «ТехноСкарбу» в Україні та на сайті мережі: https://ua.tehnoskarb.ua/.

На Волині магазини цієї мережі знаходиться за адресами:

м.Луцьк, вул. Винниченка, 25;

м.Луцьк, п-т. Соборності, 4;

м.Луцьк, п-т. Соборності, 38.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні вводять купюру 1000 гривень. Як вона виглядає
Наступна новина «У нас уколи робить тато». Ми побували вдома у Рубльових
Останні новини
Схожі новини