«Приїду ще, у вас публіка дуже гаряча». Джамала дала у Луцьку ювілейний концерт

«Приїду ще, у вас публіка дуже гаряча». Джамала дала у Луцьку ювілейний концерт
Концерт Джамали у Луцьку (фото Вікторії Семенюк)

Українська співачка Джамала, яка у 2016 році перемогла на Євробаченні, виступила у Луцьку на честь десятиріччя творчої діяльності з кращими піснями.

Концерт відбувся у п’ятницю, 22 листопада, у Волинському академічному облмуздрамтеатрі імені Т.Г. Шевченка, пише ІА Волинські Новини

Під час ювілейного концерту Джамала презентувала нову концертну програму «10», що вмістила в себе найбільш знакові композиції. За весь цей час виконавиця і авторка пісень встигла випустити п'ять студійників та два мініальбоми.

Співачка розповіла, що уже відзняла кліп до пісні «Ціна правди!», що стала саундтреком до однойменного фільму Агнешки Голланд, прем’єра якого відбудеться незабаром.

«Мене неймовірно вразила історія, яка стала основою для картини. У центрі сюжету – звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю», – розповідає Джамала.

Протягом виступу лучани обдаровували співачку квітами та смаколиками.Окрім того, артистка неодноразово спускалася в зал, аби потанцювати із найменшими фанами й обіймалася із прихильниками. 

«Обов’язково приїду до Луцька наступного року, бо у вас публіка дуже гаряча», – зазначила Джамала.

Варто зауважити, що лучани покликали співачку «на біс». Під час фінального виходу на сцену вона заспівала пісню, із якою здобула перемогу на «Євробаченні-2016» – «1944».

Лучани проводжали виконавицю, аплодуючи їй стоячи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реставрували через 10 років. У храмі в Рожищі звучатиме орган
Наступна новина «Дивись, думай і страждай». У Луцьку розпочався фестиваль документального кіно
Останні новини
Схожі новини