Про що говорила Юлія Тимошенко у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

Про що говорила Юлія Тимошенко у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Юлія Тимошенко у Луцьку

Лідерка ВО «Батьківщина» та кандидатка у Президенти Юлія Тимошенко відвідала Луцьк.

У суботу, 23 березня, вона зустрілась зі своїми прихильниками на Театральному майдані.

Юлія Тимошенко розповіла, що планує зробити, якщо переможе на президентських виборах, а також розкритикувала деякі рішення чинної влади.

Про мир на Донбасі

У 1994 році Україна відмовились від третього за потужністю ядерного арсеналу у світі. Ми зробили крок назустріч людству і відмовились від тієї зброї, яка б ніколи не дала змогу застосувати зброю проти нас. Ключові країни світу – Велика Британія, США, країна-агресор Російська Федерація, а з часом до них приєднались Франція і Китай – усі вони гарантували, що проти України ніколи не буде розпочата війна. У нас в руках був Будапештський меморандум. Чому ні Президент, ні Прем’єр-Міністр не взяли ці міжнародні гарантії і не розпочали переговорний процес не з маріонетками з так званих ЛНР і ДНР, а безпосередньо з президентами цих держав.

***

Ми вже домовляємось, що одразу після президентських виборів буде зібрано будапештський формат на рівні президентів і прем’єр-міністрів. Справжній ефективний переговорний процес, який, не маю сумнівів, закінчиться миром на Донбасі. Також буде створено міжнародний фонд для відновлення зруйнованих територій Донбасу, щоб не Україна зі своїм маленьким бюджетом відновлювала Донбас, а ті держави, які гарантували нам мир.

Про зміни до Конституції

Ми повинні разом здолати прогнилу кланово-олігархічну систему управління. В Конституції написано, що народ – єдине джерело влади в Україні, але це навіть віддалено не відповідає дійсності. Я хочу разом з народом поміняти Конституцію в основі і зробити так, щоб більше не було недоторканності у Президента, суддів, силовиків, депутатів. Всі мусять бути рівні перед законом.

Про медичну реформу

Вони сказали, що тепер кожен сімейний лікар-терапевт мусить укласти угоду з 2 тисячами пацієнтів, один лікар впоратись з двома тисячами в той час, як у нас не дуже здорова нація. Але і це ще не все. Вони сказали, якщо цього забагато і лікар не може впоратись, то потрібно відмінити право людей викликати лікаря додому. Ні до дитини, ні до дорослого викликати лікаря тепер не можна. Вони сказали – їдьте в поліклініку і ставайте в чергу, незалежно від того, яке у вас захворювання.

Зліва – секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт

Про пенсійну реформу

Вони вирішили, що за статистикою жінки живуть на 10 років довше, ніж чоловіки і дуже недопрацьовують. І тому підняли пенсійний вік для жінок. Також внаслідок зміни коефіцієнтів половина пенсіонерів отримала пенсії менше 2 тисяч гривень, а мінімальний прожитковий мінімум, встановлений законом – 4425 гривень і вони це знають. Але вони усвідомлюють, що прожити на 2 тисячі гривень не можна і свідомо відправляють пенсіонерів куди? Ну точно не до життя.

***

Одразу після президентських виборів буде подано законопроект, яким буде запроваджена стандартна європейська пенсійна система. Всі пенсійні внески будуть індексовані, осучаснені і перераховані на приватний рахунок людини. За цією системою, якщо до кінця життя людина не використала всі гроші на рахунку, вони успадковуються її рідними.

***

Підтримав Юлію Тимошенко співак Олександр Пономарьов. Він виконав свої найвідоміші пісні «Я люблю тільки тебе» і «Заспіваймо пісню за Україну».

Керівник волинського осередку ВО «Батьківщина» Валерій Бондарук

Депутатка Луцької міськради Майя Шостак і член виконкому Ірина Чебелюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька людей обстежували на туберкульоз. ВІДЕО
Наступна новина Юна волинянка талановито олівцем малює портрети. ФОТО
Останні новини
Схожі новини