Пробне ЗНО-2018: майже шість тисяч волинян вже зареєструвалися на тестування. ВІДЕО

Пробне ЗНО-2018: майже шість тисяч волинян вже зареєструвалися на тестування. ВІДЕО

Майже шість тисяч абітурієнтів із Волині вже зареєструвались на участь у пробному ЗНО. З них п’ять тисяч заявок – на тест із української мови та літератури, – інформує 12 канал

Для порівняння, минулого року на пробне тестування зареєструвались лише чотири з половиною тисячі охочих. Та у центрі оцінювання якості освіти кажуть, що цього року особливий ажіотаж навколо тестування з англійської. Нині зареєстрували більше ніж вісімсот заявок. Це – своєрідний рекорд за всі попередні роки.

«Це вперше англійська мова випередила математику та історію України. І це пов’язано з аудіюванням. Всі хочуть побачити, що це таке, почути цей текст, попрацювати. Ну і ми самі зацікавлені» – Лариса Середяк, директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти

Незважаючи на загальне зростання цін, пробного ЗНО це не торкнулось – вартість одного тестування, за весь час, зросла лише на три гривні і тепер становить 132 гривні за кожен тест.

У абітурієнтів ще є час, аби підготуватись та випробувати свої знання, адже тестування відбудеться 24-го та 31-го березня. А подати заявки на участь можна до тридцять першого січня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Облиття фарбою магазину в Луцьку - помста зоозахисників, - ЗМІ
Наступна новина Якщо Вам потрібна оцінка майна - то Вам у «ВМБ нерухомість»
Останні новини
Схожі новини