Працівники Ковельської поліклініки просять про відкриття відділення реабілітації

Працівники Ковельської поліклініки просять про відкриття відділення реабілітації

До  депутата Волинської обласної ради Олександра Омельчука звернувся колектив КЗ «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради» з проханням підтримати їхню ініціативу і створити на базі закладу відділення реабілітації.

«Таке відділення зможе надавати спеціалізовану допомогу інвалідам та учасникам бойових дій. Окрім бальнеологічного корпусу на базі поліклініки орендує приміщення, цех Львівського протезного заводу, де виготовляються протези верхніх та нижніх кінцівок за стандатами німецької фірми «Otto-boc».

Для тих, хто перебуватиме на реабілітації та протезуванні,  є можливість створити кімнати готельного типу», - мотивує свою підтримку ініціативи ковельських медиків пан Омельчук. Свої пропозиції він виклав у запиті, який підтримали більшість депутатів.

«Керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу підтримати ініціативу працівників КЗ «Ковельська поліклініка» у збереженні, вдосконаленні, модернізації та розвитку можливостей використання бази лікувально-оздоровчого комплексу», - йдеться в запиті.

Результати голосування за запит

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» вилучили незадекларовану партію кави, вартістю 500 000 грн
Наступна новина На волинській трасі - барикада з дошок
Останні новини
Схожі новини