Псевдомінеру Волинської обласної лікарні повідомили про підозру

Псевдомінеру Волинської обласної лікарні повідомили про підозру

Лучанину, котрий повідомив про неправдиве замінування Волинської обласної клінічної лікарні слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Нагадаємо, що в середу, 11 квітня, на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні.

Під час обстеження приміщень та прилеглої території вибухонебезпечних речовин і предметів правоохоронці не виявили.

Поліція оперативно встановила особу зловмисника, котрий повідомив про замінування. Ним виявився 38-річний житель Луцька. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України.

«Слідчі оголосили лучанину про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 259, ч. 1-2 ст. 345 та ч. 1 ст. 347 Кримінального кодексу України.

Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу та умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу.

Вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – зазначив Олег Кічук, керівник Луцького відділу поліції. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин взяв гроші за нібито працевлаштування людей за кордон, а потім їх «кинув»
Наступна новина На Волині відкрили сучасний спортивний майданчик. ФОТО
Останні новини
Схожі новини