П'яний лучанин в'їхав у стовп. ВІДЕО

П'яний лучанин в'їхав у стовп. ВІДЕО
У результаті аварії авто зазнало значних механічних ушкоджень. Скріншот із відео

У Луцьку на проспекті Соборності авто на великій швидкості врізалось у стовп. Під час удару спрацювала подушка безпеки, і це врятувало життя водію.

Аварія сталася близько восьмої години ранку 9 лютого, повідомив лейтенант патрульної поліції Сергій Макарчук. Про це інформує Суспільне Волині.

Медики, які на місці надали допомогу водієві, кажуть, що у нього розсічення на голові. Машина зазнала значних механічних пошкоджень.

Керував транспортом мешканець Луцька 1996 року народження. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, розповіли поліцейські.

«Сьогодні вранці на проспекті Соборності водій «Mitsubishi» не врахував дорожню обстановку. Не вибрав безпечної швидкості та скоїв зіткнення з електроопорою. Через ДТП його транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень. Водія забрали до лікарні. Попередньо – у нього струс мозку. Далі на місці працювала слідчо-оперативна група», – розповіла речниця патрульних Ольга Бузулук.

 
Відео з місця ДТП

У Луцьку на проспекті Соборності близько восьмої години ранку сталася ДТП. Розповів про це лейтенант патрульної поліції Сергій Макарчук. Він каже: автівка на великій швидкості врізалась у стовп, під час удару спрацювала подушка безпеки, це врятувало життя водію. Медики, які на місці надали допомогу водієві, кажуть, що у нього розсічення на голові. Машина зазнала значних механічних пошкоджень. Керував транспортом мешканець Луцька, 1996 року народження. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, - розповіли на місці поліцейські. Речниця патрульних Ольга Бузулук розповідає деталі.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 9 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як зберегти правильний прикус дитини. Поради луцьких стоматологів
Наступна новина Яким був Центральний парк Луцька 40 років тому. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини