Ракет власного виробництва в Україні буде більше, – Зеленський

Ракет власного виробництва в Україні буде більше, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого обговорили ситуацію на фронті й виробництво власних дронів та ракет.

Про це глава держави повідомив у телеграмі. 

«Питання номер один – ситуація на фронті. Особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем», – йдеться у повідмоленні.

Також розвідки – ГУР і СЗР – доповіли щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ.

«Питання номер два – власні дрони та ракети. Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна. Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше», – зазначив Зеленський. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій громаді попрощалися із Героєм Василем Форманюком. ФОТО
Наступна новина У ЗСУ створюють службу супроводу військовослужбовців та членів їхніх сімей
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні