Різке похолодання та дощі: в Україну йде циклон

Різке похолодання та дощі: в Україну йде циклон

За прогнозами Гідрометцентру, з вівторка, 17 квітня, в Україну прийдуть дощі, а слідом і похолодання.

Територія країни потрапила під вплив потужного антициклону, який прийшов з Балкан і охопив усю Європу, – передає Твій портал

Найближчими днями під основний удар стихії потраплять західні, центральні, південні та північні регіони України.

Разом з дощами прийде значне похолодання на 5–7 градусів. Потім антициклон зміститься на схід, несучи вологу і прохолодну погоду.

У понеділок, 16 квітня, дощі прогнозують для Харківської, Луганської та Донецької областей. В іншій частині країни без опадів. По всій Україні буде тепло, місцями до +24, лише на сході країни до +17.

У вівторок, 17 квітня, температура повітря «вирівняється» практично по всій території країни. Буде тепло, до +20–22 градусів, але на заході почнуться дощі.

А вже 18 квітня, в середу, прогнозують похолодання на всій території України. Температура повітря опуститься в середньому на 5–7 градусів, і навіть на півдні прогнозують усього до 17 градусів тепла. На решті території +14–16, на Закарпатті місцями до +21.

У четвер, 19 квітня, похолодає ще на 1–2 градуси. І поливати буде практично всю Україну, за винятком деяких західних регіонів. А температура там опуститься до +12–14. На заході та півдні до +14–17 градусів.

У п’ятницю, 20 квітня, в Україні дощитиме і буде прохолодно. Дощі пройдуть практично по всій країні. Температура повітря зберігатиметься на рівні попереднього дня, і повітря прогріється лише до +14–15 градусів. У деяких регіонах заходу і півдня України до +17.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин купив у Там-Тамі манку з хробаками. ФОТО
Наступна новина На Волині родину переселенців з малою дитиною виселяють з будинку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини