Росіяни завдали ракетного удару по інфраструктурі «Львівської залізниці»

Росіяни завдали ракетного удару по інфраструктурі «Львівської залізниці»
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Вночі 17-го травня російські військові обстріляли ракетами об’єкт інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі на Львівщині. Вибух пошкодив залізничну інфраструктуру. 

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

«Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило», – повідомив Максим Козицький. 

За його словами, попередньо, ракети летіли зі сходу. Підрозділи ППО Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили три крилаті ракети. 

Як також повідомив міський голова Львова Андрій Садовий,  об’єкт залізничної інфраструктури пошкодили уламки ракети.

«В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет», – зазначив міський голова. 

Нагадаємо, вночі 15-го травня російські війська завдали ракетного удару по об’єкту військової інфраструктури на Львівщині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Білоруські війська активізувались на кордоні. Хочуть захищатися від українців і НАТО - ЗМІ
Наступна новина Викладач волинян з Kalush Orchestra розповів, якими вони були під час навчання в коледжі
Останні новини
Схожі новини