Розшукують двох волинян, які безвісти зникли в Росії ФОТО

Розшукують двох волинян, які безвісти зникли в Росії ФОТО
Фото ілюстративне

На Волині рожищенський відділ поліції розшукує осіб, які зникли безвісти –  Квашука Ігоря Валерійовича, Верешка Олега Борисовича, які зникли на території Росії. Також  розшукують жителя села Залісці Рожищенського району Буця Романа Віталійовича, який пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міськради.

Так, 12 лютого 2016 року в Рожищенське ВП Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області з заявою звернувся батько розшукованого, рожищанин Валерій Квашук, та повідомив про те, що 10 жовтня 2015 року син Ігор перебуваючи в РФ мав намір з Московської області пререїхати в Ленінградську область РФ у місто Гатчина. Після цього зв’язок з Ігорем Квашуком обірвався і по даний час його місце знаходження невідоме.

Ігор Квашук народився 10 грудня 1986 року. 

Його прикмети: На вигляд 30-35 років, зріст 170 см, корінастої тілобудови, очі світлі, волосся коротке, брови вузькі дугоподібні, ніс прямий, губи широкі, волосся коротке темне, вуха прилягаючі.

З листопада 2014 року розшукують безвісти зниклого  Верешка Олега Борисовича,  1986 року народження. Він є жителем  Рожища, вул. К. Шилокадзе, 18-а.

Чоловік в листопаді 2014 року перебуваючи на тимчасових заробітках в РФ втратив зв’язок з рідними на даний час місцеперебування його невідоме.

Прикмети: зріст 165-170 см, обличчя овальне, волосся світле, брови дугоподібні, очі світлі, губи товсті.

Також розшукують Буця Романа Віталійович, 12 квітня 1987 року народження. Він є жителем  села Залісці Рожищенського району вул. Фрунзе 40-а.

14 липня 2016 року близько 09:00 год. пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся (протягом останнього часу зловживав спиртним).

Його прикмети: зріст 185-190 см, середньої тілобудови, волосся коротке темне, брови прямі, очі темні. В нижній частині живота наявний шрам від хірургічного втручання (операція на апендицит) приблизної довжини 5 см.

«При отриманні будь-якої інформації стосовно розшукуваних негайно повідомте за адресою: 45100, Волинська область, м. Рожище, вул. Незалежностi, 93. Електронна пошта: [email protected], тел. 0685844011, факс (03368) 2-16-02, тел. (03368) 2-11-52, або 102», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «What a Fuck? Ну скільки ж можна?» – луцька ведуча про подорожчання проїзду в маршрутках
Наступна новина Луцький клуб «Кораблик» оновлює фасад і готує концерт на площі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини