Розвідка Естонії спрогнозувала вплив ударів ЗСУ по складах на території РФ

Розвідка Естонії спрогнозувала вплив ударів ЗСУ по складах на території РФ

Російська Федерація зіштовхнеться з нестачею боєприпасів. Причина цьому – удари ЗСУ по складах БК у Криму та на території РФ.

Про це заявив голова розвідцентру Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ERR.

Атаки по військових складах РФ, мабуть, продовжаться, що ще більше посилить нестачу російських боєприпасів, – розповів Ківісельг.

За його словами, російські підрозділи отримали розпорядження прискорити темп боїв в Україні. Росіянам це необхідно для того, щоб досягти тактичних цілей до настання грязьового сезону.

Полковник вважає, що росіяни спробують ізолювати Курахове та Селідове у Донецькій області від ЗСУ, та спробують зміцнити захоплені позиції в Вугледарському районі.

Він також вважає, що найближчим часом Росія може спробувати об'єднати два фронти - у Донецькій та Запорізькій області. Але на думку естонця, РФ має ресурсів для того, щоб швидко досягти цієї мети.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Донька Героя з Волині отримала посмертну нагороду тата
Наступна новина Шольц розкрив зміст пакету допомоги Україні на 1,4 млрд євро
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні