Samsung представила новий флагман Galaxy S9 /S9+ (ВІДЕО)

Samsung представила новий флагман Galaxy S9 /S9+ (ВІДЕО)

Південнокорейська компанія Samsung в неділю представила нові смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9+. Презентація пройшла в Барселоні на Міжнародному мобільному конгресі, – повідомляє Mind

Дизайн гаджетів відрізняється від попереднього покоління флагманів лише тим, що елементи задньої панелі розташовані вертикально. Сканер відбитків пальців знаходиться під модулем камери. Це дозволяє вирішити проблему забруднення об'єктива.

Характеристики нової моделі:

  • діагональ «нескінченного» дисплея у S9 і S9+ складає 5,8 і 6,2 дюйма відповідно;
  • максимальна роздільна здатність – Quad HD+ (1440 х 2880 пікселів);
  • обсяг ОЗУ варіюється від 4 до 6 гігабайт;
  • в обох версіях нової моделі 64 гігабайти внутрішньої пам'яті і слот для карт microSD;
  • нові смартфони стали першими мобільними пристроями на базі 10-нанометрового чіпа Qualcomm Snapdragon 845.
  • однією з ключових особливостей Galaxy S9/ S9+ стала повністю перероблена камера. Фронтальна так і залишилася 8-мегапіксельною, основна отримала 12-мегапіксельний модуль з оптичною стабілізацією і змінною діафрагмою (f/1.5, 26mm і 1/ 2.5», 1.4 μm).

За словами представників Samsung, зараз найважливішим для смартфонів є не телефонні розмови, а обмін зображеннями та спілкування за допомогою відеозв'язку. Нові моделі оснащені камерами, які дозволяють отримувати якісне і чітке зображення навіть при нічному освітленні.

  • Крім цього, камера підтримує функцію Super Slow-mo, яка дозволяє записувати відео в уповільненому режимі.
  • «Super Slow-mo збільшує швидкість затвора камери до 960 fps і здатна записувати відео, яке в чотири рази повільніше, ніж будь-яка інша мобільна технологія з уповільненим рухом», – відзначили в Samsung.
  • У Galaxy S9 / S9+ зʼявилася нова функція AR Emoji, яка дозволяє користувачам створювати свої реалістичні або мультяшні емоції з використанням технології розпізнавання обличчя.

Офіційні продажі флагманів стартують 19 березня. Як повідомлялося, ціна Samsung Galaxy S9 в Європі складе 841 євро. Більший Galaxy S9+ коштуватиме 997 євро. Таким чином, нові смартфони Samsung стануть найдорожчими новинками за всю історію компанії.

Слід віддати належне маркетологам, які розрекламували презентацію нової моделі і додали трохи кумедних чуток, що Galaxy S9 зможе майнити криптовалюту, читати чужі смс-ки і навіть реагувати на випари алкоголю від свого власника.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дієтологи назвали поширені помилки під час сніданку
Наступна новина Ковельчани нарікають на гори сміття поблизу привокзального ринку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини