Савченко вже готовий очолити Волинську ОДА. ВІДЕО

Савченко вже готовий очолити Волинську ОДА. ВІДЕО

Генерал-полковник Олександр Савченко заявив, що він вже готовий змінити на посаді голови Волинської обласної державної адмінстрації Володимира Гунчика.

Про це генерал-полковник розповів 15 березня в ексклюзивному коментарі журналістам телекомпанії «Аверс», пише ІА Волинські новини.

Савченко зазначив, що офіційного документу про своє призначення ще не бачив. Проте, каже, в кулуарах Кабінету Міністрів після засідання уряду 14 березня чув, що таке рішення вже прийняте.

«Я рішення офіційно ще на руках не тримав, так само про все читаю все в інтернеті. Знаю, що вчора на засіданні уряду це питання розглядали. В кулуарах кажуть, що уряд погодився. Так це чи ні, напевне, будемо схилятися до того, що так», - каже Олександр Савченко.

Пан Савченко каже, факт у тому, що посаду голови Волинської ОДА йому пропонували. Зауважимо, про це свого часу у Фейсбук повідомляв нардеп Ігор Гузь. Але це питання на деякий час «заморозили» на стадії спецперевірок.

Зараз призначення колишнього заступника міністра МВС головою Волинської ОДА вчергове набрало актуальності. Олександр Савченко каже, що переїзд на Волинь особливої радості йому не додає, але готовий виконати волю президента.

«Є певні обов’язки, а чутки про те, що мені «по-барабану» та Волинь, що я їду робити там вибори, то це не правда. Як можна нічого не роблячи в області, зробити вибори? Їх можа зробити лише покращивши певні умови проживання, вирішити певні питання тощо. В усякому випадку плани на Нововолинську шахту №10 у мене є», - каже Савченко. Та додає, що розслаблятися на Волині не буде.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Відставка» Гунчика, жах інфекційної лікарні та смертельна ДТП: ТОП-3 за 15 березня
Наступна новина Смертельна ДТП на Волині: «Opel» врізався у кінну підводу, загинуло троє людей
Останні новини
Схожі новини