Що за стрілянина біля «Варшавського» ринку у Луцьку

Що за стрілянина біля «Варшавського» ринку у Луцьку

Спецоперація у Луцьку: волинська поліція проводить навчання з метою відпрацювання координації дій правоохоронців під час затримання ймовірно озброєного правопорушника.

Навчання провоохоронців проводять у середу, 21 лютого, поблизу ринку «Варшавський», – інформують поліціянти на своїй сторінці у Facebook

Так, за легендою, на лінію служби «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Кравчука в Луцьку дві особи на автомобілі «ВАЗ-2109» чорного кольору заблокували автомобіль «Опель Астра».

Зловмисники поранили в ногу людину й заволоділи грішми. У дію поліція ввела спеціальну операцію й проводить всі необхідні заходи із затримання умовних правопорушників.

Поліція Волині наголошує, що всі вказані заходи відбуваються в рамках навчання. Дії поліції спільно з представниками Національної поліції України координує начальник ГУНП в області Петро Шпига.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 21 лютого: євро продовжує падати
Наступна новина Головою Конституційного Суду України обрали Станіслава Шевчука
Останні новини
Схожі новини