«Шлях поколінь»: в український прокат виходить фільм, який знімали на Волині

«Шлях поколінь»: в український прокат виходить фільм, який знімали на Волині

Незабаром, 12 жовтня, у кінотеатрах України стартує показ воєнної драми «Шлях поколінь». Режисер стрічки – Михайло Ухман з Тернопільщини, воєнний журналіст і постановник українських фільмів.

Про це інформує Волинська ОВА. 

«Шлях поколінь» – фільм, у якому герой постає перед складним вибором в час російсько-української війни, заснований на реальній історії.

До слова, зйомки фільму відбувались у 2020 році у Донецькій області, всього в 20-ти кілометрах від тимчасово окупованого Донецька, на окремих бойових позиціях наших захисників.

Друга частина фільму знімалась у Києві та на Волині, в урочищі Вовчак та волинських лісах поблизу. До участі в батальних сценах кінострічки було залучено майже 100 реконструкторів.

Автентичність зйомок зберігалась у деталях і після вимкнення камер. У паузах між зйомками знімальна група смакувала українськими стравами, серед яких козацький куліш, грибна юшка, волинські вареники тощо.

«Підтримаймо українське кіно та Волинь, яка виходить на великі екрани! До того ж, що частина коштів від продажу квитків буде спрямована на допомогу Збройним силам України», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про смерть воїна з Волині
Наступна новина Ремонт тепломереж у Луцьку: коли з'явиться гаряча вода
Останні новини
Схожі новини