Сина загиблого захисника з Волині привітали з днем народження. ФОТО

Сина загиблого захисника з Волині привітали з днем народження. ФОТО

Вчора, 11 вересня, виповнилось 2 роки сину загиблого молодшого сержанта з Володимирської громади Анатолія КулясаМиколці.

З цієї нагоди до будинку у селі Новосілки, де хлопчик мешкає разом зі своєю мамою, завітав секретар міської ради Іван Юхимюк, повідомили на фейсбук-сторінці бригади.

"Вітаю тебе, Миколко, з твоїм другим днем народження. Рости розумним, здоровим і щасливим на втіху мамі та усій рідні", - зазначив секретар міської ради, вітаючи іменинника від імені усієї громади.

У свій День народження винуватець події отримав іграшку та грошовий подарунок.

Тато Миколки, молодший сержант Анатолій Куляс, вступив у лави ЗСУ у 2020 році і протягом трьох років виконував обов'язок із захисту Батьківщини. 13 листопада 2023 року 23-річний захисник загинув внаслідок ворожого вогню на лінії фронту.

Маленькому Миколці на той час було трохи більше року...

Поховали Героя на кладовищі села Новосілки поруч із могилою загиблого тестя – прикордонника Миколи Ткачука, який також поліг на війні роком раніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіки 37: у громаді на Волині віддали останню шану Герою Валерію Осіпову. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відбудеться мистецький благодійний проєкт «Симфонія єдності»: вхід – донат на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні