Смачні обіди на будь-який смак: в луцькому закладі оновили меню

Смачні обіди на будь-який смак: в луцькому закладі оновили меню

Обід – важлива складова щоденного раціону, тож, не зважаючи на навантаження не варто його пропускати. Тим більше, мережа закладів «Карабас Барабас» підготувала нову пропозицію по бізнес-ланчам.

Часто через «завал» на роботі люди жертвують обідом, однак це негативно відображається на здоров’ї і працездатності зокрема. Тож варто знаходити годину, аби відпочити та поїсти щось смачненьке. Більше того, доставку гарячих страв можна замовити навіть на офіс.

Так, цього тижня у «Карабасі Барабасі» оноволи меню бізнес-ланчів. Наразі в мене діє три пропозиції, кожна за ціною усього 59,90 гривень.

Першу страву можна обрати самому: червоний, або ж зелений борщ, чи бульйон з локшиною. На друге теж три страви - картопля по-білоруськи та ковбаска гриль з соусом BBQ, гречка з курячими тефтелями, або ж картопляне пюрез тушкованою курячою печінкою. До бізнес-ланчу входить також салат з квашеної капусти, узвар та хліб.

Пропозиція діє у трьох закладах: на Молоді, 14а, Винниченка, 4 та Волі,48. Також можна замовити страви у будь-який куточок міста. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна не готова долати епідемії. Рейтинг країн
Наступна новина У Княгининівській ОТГ записали звернення до влади. Просять не приєднувати їх до Луцька
Останні новини
Схожі новини