Сморід, шум і гам: мешканці обурюються чергою поблизу «Устилуга». ФОТО. ВІДЕО

Сморід, шум і гам: мешканці обурюються чергою поблизу «Устилуга». ФОТО. ВІДЕО

Поблизу пункту пропуску «Устилуг» зібралася черга, яка вишикувалася на одній з центральних вулиць міста.

Це створює неабиякі незручності місцевим мешканцям, – пише Район.Володимир-Волинський.

Люди скаржаться на навалу автівок, рух яких ніхто не контролює та на пасажирів-хамів, які іноді після себе лишають гори сміття.

«Знову ті черги на вулицях міста. Через ті автівки іноді під'їхати до будинку неможливо. А який сморід стоїть від тих машин, а який шум, гам... І це цілодобово! За які «заслуги» устилужани повинні терпіти ці незручності?» – нарікає одна з місцевих мешканок.

Як зазначає видання, мешканці Устилуга неодноразово піднімали питання перед міською владою про винесення автомобільної черги за межі міста. В минулому році автомобільну чергу почала контролювати володимир-волинська поліція, проте більшість авто й далі оминає сервісну зону та шикується поближче до КПП, а відтак поближче до осель жителів.

Нагадаємо, максимальна пропускна спроможність митного посту – 730 машин, які рухаються в одному напрямку за 12 годин, проте прикордонники й самі кажуть, що він розрахований приблизно на 400 автівок.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині подешевшало м'ясо
Наступна новина У Луцьку зник літній чоловік. ФОТО
Останні новини
Схожі новини