Сьогодні Луцька громада попрощалася ще з трьома захисниками України

Сьогодні Луцька громада попрощалася ще з трьома захисниками України

У Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку сьогодні, 22 серпня, провели чин похорону воїна Василя Білика. Житель с. Милуші Луцької громади загинув від рук російських агресорів в районі населеного пункту Птиче Донецької області. Також в соборі відспівали й померлого на війні Сергія Гонтарука.

Про це інформує міська рада. 

До спільної молитви за упокій душ спочилих разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами та небайдужими громадянами долучилися і Луцький міський голова Ігор Поліщук й заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

Цього дня, але у храмі Святителя Миколая Чудотворця, прощалися з військовослужбовцем Олександром Бернадином. Житель Луцька загинув від рук російських агресорів в районі населеного пункту Залізне Донецької області.

Останню шану воїну разом з родиною та побратимами віддав й секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Василя Білика поховали на місцевому кладовищі у селі Рокині, а Олександра Бернадина - на місцевому кладовищі у с. Твердині Володимирського району.

Щирі співчуття рідним та близьким воїнів. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вручили нагороди рідним загиблих військовослужбовців. ФОТО
Наступна новина Волинські прикордонники стали призерами чемпіонату області з мініфутболу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні