Сплав по Дністрі і скелелазіння: для ветеранів з Волині організували активний відпочинок. ФОТО

Сплав по Дністрі і скелелазіння: для ветеранів з Волині організували активний відпочинок. ФОТО

Свіже повітря, плескіт води, захоплюючі краєвиди та коло однодумців – так можна описати сплав, який організували для ветеранів Ковельської громади фахівці центру соціальних служб спільно з ГО “Плекай” та туристичним клубом “Манівці”.

Це – соціально- психологічна підтримка військових, мета якої – відволікти захисників від важких думок, сприяти емоційному відновленню через фізичну активність, повідомляють у Ковельскій міській раді. 

«Сплав по річці Дністер та скелелазіння можуть бути дуже потужним методом реабілітації для ветеранів Збройних Сил. Природа, фізична активність, спілкування з побратимами, психологами – все це дає можливість відновити сили, знайти внутрішній баланс.

Такі заходи не лише зміцнюють тіло, а й дух, допомагають ветеранам знайти нові сенси в житті, відчути себе частиною суспільства та отримати необхідну психологічну підтримку”, – розповідає психолог Ольга Пивень.

«Щиро дякуємо Петру М’якоті за надані транспортні послуги, Тарасу Білошицькому та Валентині Зиряновій за чудову екскурсію, усім, хто долучився до нашої подорожі», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вшанували пам'ять загиблого офіцера-прикордонника Олександра Максименка. ФОТО
Наступна новина Шлюб у Дії: захисники та захисниці тепер можуть одружитися онлайн
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні