Стало зле, бо після інсульту: у Луцьку спіймали нетверезого водія

Стало зле, бо після інсульту: у Луцьку спіймали нетверезого водія

7 листопада патрульним надійшло повідомлення про порушення правил дорожнього руху на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку.

Як розповіли в патрульній поліції, прибувши на місце події інспектори виявили автомобіль марки Mercedes за кермом, якого перебував 35-річний керманич.

За словамии пасажирки автомобіля Mercedes, її чоловіку за кермом стало зле, оскільки в нього нещодавно був інсульт та він приймає лікарські засоби. Зараз його стан погіршується і він потребує медичної допомоги. На місце пригоди прибула карета екстреної медичної допомоги.

 

Проте під час спілкування у чоловіка помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Результат огляду за допомогою приладу Drager показав максимум, а це понад 5 проміле.

На правопорушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

Будьте свідомими громадянами своєї країни!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни викликали рятувальників, щоб зняли песика, який застряг на даху. ФОТО
Наступна новина На Волині судили сімох ухилянтів від мобілізації
Останні новини
Схожі новини