Студентам волинського коледжу НУХТ урочисто вручили дипломи

Студентам волинського коледжу НУХТ урочисто вручили дипломи

Декілька сотень випускників відсвяткували завершення навчання 27 червня в Палаці культури Луцька.

Свято відбувалось у вигляді гри-корабля, де був капітан, штурмани, лоцман, а також пасажири-випускники.

Так, першим привітав колишніх студентів Директор Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Ігор Корчук. Висловився також настоятель Хрестовоздвиженської церкви отець Василій. Дали слово і класним керівникам випускників.

«Ви більше не наші студенти, тепер – колеги», - сказала завідувач відділення «Туризму та готельно-ресторанної справи» Світлана Зінкевич.

Розважили гостей свята танцювальний колектив коледжу «Резонанс», який виконав вальс і ламбаду. Випускники виступали й самі – співали пісень.

«Наш корабель причалив на острів «Батьківський». На ньому вас захистять від будь-яких штормів», - сказали ведучі й запросили до слова батьків випускників.

Привітала винуватців дійства Оксана Матвійчук, яка закінчила коледж у 1989 році, отримавши диплом з відзнакою, а тепер радіє за сина, Іллю Матвійчука, котрий також закінчив навчання з відзнакою.

Текст та фото – Юлія КНИШ (Перший


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розростається борщівник. ВІДЕО
Наступна новина На Волині хочуть закрити сільську школу
Останні новини
Схожі новини