Студенти ЛНТУ запустили безпілотні літальні апарати. ФОТО

Студенти ЛНТУ запустили безпілотні літальні апарати. ФОТО

Студенти ЛНТУ отримали безпілотні літальні апарати та робототехніку, виготовлені викладачем ВИШу у рамках святкування 10-ї річниці Луцького НТУ як національного.

Крім того, присутнім наочно продемонстрували в дії коптер та літак, повідомляє прес-служба ЛНТУ.

Зокрема, доцент кафедри технічної механіки факультету будівництва та дизайну Луцького НТУ Олексій Приходько розповів, що у вільний час займається авіомоделізмом: «Я власноруч складаю різноманітні літаки, коптери тощо. Сьогодні презентую увазі студентів коптер для відеозйомки 550-го розміру із стабілізованим підвісом камери та радіокерований літак».

Зазначимо, авіамоделізм — вид технічної творчості, що передбачає виготовлення і пілотування дистанційно керованих або вільно літаючих літальних апаратів. В Україні авіамоделізм дуже популярне захоплення. Вітчизняні моделісти регулярно беруть участь в міжнародних змаганнях та часто займають призові місця. Моделі, двигуни, технічні приладдя, виготовлені українськими майстрами, популярні серед моделістів багатьох країн світу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 112 років за Гіннессом: три секрети довголіття від найстарішого чоловіка у світі
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 12 квітня
Останні новини
Схожі новини