Студенти Луцького НТУ отримали офіцерське звання «молодший лейтенант»

Студенти Луцького НТУ отримали офіцерське звання «молодший лейтенант»

У Луцькому національному технічному університеті вручили офіцерські погони випускникам кафедри військової підготовки. Майже 70 юнаків та юнок відтепер мають первинне офіцерське звання «молодший лейтенант».

Про це написали на сайті ЛНТУ.

За дорученням командира 100 омбр, полковника Руслана Ткачука випускників кафедри привітав начальник відділення комунікації бригади, майор Костянтин Байчук.

У лавах 100 окремої механізованої бригади гідно тримають стрій десятки випускників кафедри військової підготовки ЛНТУ попередніх років. Серед вас також є молоді люди, які вже ухвалили рішення стати під бойовий прапор «Сталевої Сотки». Щиро вітаю кожного і кожну з присвоєнням первинного офіцерського звання і за дорученням командування бригади запрошую на службу у лавах 100 омбр, – сказав він.

Протягом семи років кафедра військової підготовки ЛНТУ готує професійних офіцерів і випускає «молодших лейтенантів запасу».

Якщо потрібно буде взяти зброю до рук – ми її візьмемо і використаємо за призначенням. Бажаю нам усім після перемоги зустрітися в повному складі. Слава Україні! – сказала під час вручення одна з випускниць, молодший лейтенант Ганна Стуцька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикордонник, актор «ГаРмИдЕру» читав дітям казки
Наступна новина «Звитяга нескорених»: на змагання в Луцьк з'їхалися ветерани війни
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні