Суд оштрафував волинянина та киянина за спробу виїхати у Польщу з підробленими документами

Суд оштрафував волинянина та киянина за спробу виїхати у Польщу з підробленими документами
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Суд оштрафував 21-річного киянина і 39-річного лучанина за спробу перетнути кордон за підробленими документами.

Вони обвинувачувались у підробленні офіційних документів та використанні завідомо підробленого документу задля незаконного перетину державного кордону України (ч.ч. 1,4 ст. 358 КК України), – повідомила 11-го травня пресслужба Волинської обласної прокуратури. 

Зокрема, обоє чоловіків призовного віку для того, щоб виїхати у Польщу під час дії воєнного стану надали прикордонникам власноруч підроблені документи.

Киянин надав свідоцтво про повернення в Республіку Вірменія на чуже ім'я, а лучанин – тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Відтак, перетнути кордон їм не вдалося.

Суд визнав обох чоловіків виними у вчиненні цих кримінальних проступків й, врахувавши усі обставини, призначив їм покарання у вигляді штрафу.

За даними видання «ВолиньPost», лучанина оштрафували на 5 100 гривень, киянина – на 4 250 гривень.

Нагадаємо, раніше на Волині затримали трох киян, які хотіли незаконно переправляти «призовників» за кордон. При цьому до такої діяльності вони намагались залучити одного з прикордонників та пропонували йому хабаря. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощались з загиблим військовим Артуром Шевчуком
Наступна новина У Володимирі попрощались з загиблим військовим Сергієм Івановим
Останні новини
Схожі новини