Суд відмовив у арешті майна Олександра Тиводара

Суд відмовив у арешті майна Олександра Тиводара

Ківерцівський районний суд Волинської області відмовив у клопотанні начальника слідчого відділу УСБУ у Волинській області про накладення арешту на вилучене під час обшуку в Олександра Тиводара майно.

Про це стало відомо під час слухання справи в Ківерцівському районному суді Волинської області.

Під час обшуку 8 серпня 2017 року у помешканні Олександра Тиводара та в його авто вилучили комп’ютерну техніку, планшети, ножі, на зберігання яких був дозвіл, флеш-карти, мобільні телефони та, власне, сам автомобіль. При тому, що низка речей є спільною сумісною власністю подружжя та належить дітям.

Ще 11 грудня 2017 року слідчий суддя Горохівського районного суду Сергій Шмідт зобов’язав орган досудового розслідування негайно повернути Олександру Тиводару його майно. Проте замість того, аби виконати ухвалу суду, яка не підлягає оскарженню, в СБУ та прокуратурі через суд намагаються арештувати те ж майно, яке мали б повернути.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 українських колядок. ВІДЕО
Наступна новина З Різдвяного вертепу в Луцьку вкрали дрова
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні