«SuperMama Сlub»: компанія «Тигрес» влаштувала сімейне свято. ФОТО

«SuperMama Сlub»: компанія «Тигрес» влаштувала сімейне свято. ФОТО

Компанія «Тигрес» спеціально до Дня матері організувала у Луцьку свято для майбутніх мам та сімей з дітьми.

Понад 50 родин завітали на захід у неділю, 13 травня, щоб отримати не лише подарунки від партнерів свята, а й почути корисні поради про догляд за малюками, як обирати зручне сімейне житло та правильно виховувати дітей.

«SuperMama Сlub» - це сімейний проект компанії «Тигрес», головна мета якого – консультації спеціалістів на актуальні теми та інформування батьків про кращі товари та послуги на ринку», – зазначають у компанії.

Читати також: Лучани зійшлися помилуватись рушниками на фестивалі «Вишиті обереги єднання»

Протягом трьохгодинної програми гості мали змогу дізнатися, як правильно вигодовувати діток, як зібрати сумку у пологовий будинок, доглядати за зубами малюків, підібрати перший гардероб та як виховати маленького генія.

Маркетолог будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад зауважила, що свято для мам – це гарна можливість не лише привітати їх з батьківством та подарувати гарні емоції, а й дати поради, які згодяться у практичному повсякденному житті.

Читати також: У День матері центр Луцька вбрали у рушники. ФОТО

«Ми відразу відгукнулися на пропозицію компанії «Тигрес», адже будуємо у Луцьку та поряд житло, що найкраще підходить для молодих сімей – з безпечною територією, де є гарні дитмайданчики та вся необхідна інфраструктура. Сьогодні вийшло дуже миле та позитивне свято», – поділилася своїми враженнями Ірина Новосад.

До слова, захід відбувся вдруге, проте компанія «Тигрес» планує організовувати такі зустрічі щоквартально.

Фото – Ярослав Близнюк 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Над Волинню літаки скидатимуть бомби
Наступна новина Лучан закликають на роботу і до школи прийти у вишиванці
Останні новини
Схожі новини