«Сусідська варта» Луцька не може самотужки впоратися із пияками на Соборності

«Сусідська варта» Луцька не може самотужки впоратися із пияками на Соборності

У четвер, 17 травня, патрульна поліція Волині провела зустріч із лучанами на проспекті Соборності. Поліцейські пояснили, що потрібно робити у разі зафіксування випадків розпивання алкоголю на дитячих майданчиках.

Про це йдеться на офіційній сторінці патрульних у Facebook.

На території діє проект «Сусідська варта» – згуртовані мешканці будинку, які разом із поліцією сприяють підвищенню спільної безпеки та займаються профілактикою злочинності і вандалізму в межах свого району.

Як зазначають поліцейські, що мешканці району добре знають, як діяти у тих чи інших випадках. Сусіди усі гуртом проганяють невідомих осіб із під’їздів будинків.

Непокоїть жителів те, що неподалік є точка незаконного продажу алкоголю. Неблагополучні громадяни, які купують там спиртне, розпивають його просто на дитячих майданчиках. 

«Це типова проблема у весняно-літній період по всьому місту. У таких випадках, якщо зауваження не діє, необхідно викликати поліцію за номером 102 або ж повідомляти дільничного інспектора». 

Поліцейські запевняють, що після їхнього приїзду такі явища не повторюватимуться.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дивнi вiзерунки cяють, мов живi!», - день вишиванки в облраді
Наступна новина Зворушливе відео до Дня Вишиванки
Останні новини
Схожі новини