Там, де готують подарунки. У Луцьку відкрили фабрику Святого Миколая

Там, де готують подарунки. У Луцьку відкрили фабрику Святого Миколая

У Луцьку офіційно відкрили фабрику Святого Миколая.

Захід пройшов у бібліотеці імені Олени Пчілки у неділю, 1 грудня. Про це повідомляють на сторінці «Миколай про тебе не забуде» у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку відбудеться благодійний забіг Миколаїв. Він пройде у неділю, 15 грудня,  з 12:00 по 15:30. 

Метою акції є привітати дітей, які потребують уваги, а саме: з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей з інвалідністю та сиріт.

Щороку на фабриці Святого Миколая волонтери готують подарунки для цих дітей. Небайдужих лучан закликають долучитися до збору подарунків.

Це можуть бути дитячі іграшки, книги, канцтовари, солодощі. Цьогоріч також збирають підгузники, засоби особистої гігієни та деякі продукти харчування, що не підлягають швидкому псуванню.

«Уже не перший рік поспіль фабрика Святого Миколая знаходиться у Волинській обласній бібліотеці Олени Пчілки, що радо приймає нас у своїх стінах.Кожного дня там є волонтери, що вітають усіх гостей, які приходять до Миколая, особливо діток. Вони збирають подарунки, сортують і пакують у подарункові пакети для кожної дитини, зважаючи на її вік та особливості. Найбільше Вас здивує казкова атмосфера нашої фабрики, святкові фотозони, цікаві майстер-класи, дитяча зона. А також на фабриці можна придбати сувеніри та власноруч розфарбоване медово-імбирне печиво», – повідомляють помічники Миколая.

На фабриці Святого Миколая можна побувати щодня з 10:00 до 18:00 з 1 по 18 грудня по вулиці Шопена 11, 3 поверх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з’явився прокат авто
Наступна новина У луцькій броварні спецпропозиція на чорне пиво
Останні новини
Схожі новини