Телеведуча Маша Єфросиніна віднесла Луцьк до улюблених міст України. ВІДЕО

Телеведуча Маша Єфросиніна віднесла Луцьк до улюблених міст України. ВІДЕО

Відома телеведуча та засновниця благодійного проекту Charity Weekend Маша Єфросиніна включила Луцьк у п'ятірку міст, які закарбувалися в її серці назавжди.

У своєму блозі на НВ вона написала, що об'їхала всю Україну, проте для себе виділяє Одесу, Львів, Харків, Керч та Луцьк. Обласний центр Волині став третім у її ТОПі.

№3. Луцьк

Протягом останніх двох років я багато їжджу Україною, влаштовуючи зустрічі для жінок під загальною назвою Ти у себе одна. Під час цих зустрічей я розповідаю свою історію. І ось коли нещодавно ми їхали з такою зустріччю в Луцьк, за 60 км до міста у мене почалися неймовірні болі в правому боці. Я захоплююся анатомією і здоровим способом життя, тому відразу поставила собі діагноз – апендицит. І припустила, що є ймовірність померти прямо тут, адже куди не подивишся – скрізь поля з коровами, що пасуться.

Я подзвонила лікарям до Києва, і вони сказали їхати до їхніх знайомих колег в Луцьку. Отримавши адресу, я зрозуміла, що це зовсім не приватна клініка, а обласна лікарня. Мене зустріли два красивих доктори, які весь час жартували. Запропонували перейти зі мною на російську, на що я відповіла, що в україномовному середовищі завжди практикую українську. Ті сказали, що з апендицитом все добре, але, якщо хочу, мене можуть розрізати, щоб я тиждень полежала і вивчила українську. Обожнюю людей з почуттям гумору.

З'ясувалося, що причиною проблеми була різниця води і їжі між Україною і Мексикою, звідки я незадовго до того повернулася, що позначилася на нирках. Нічого страшного зі мною не відбувалося. За три години я вже змогла вийти на сцену. Луцькі лікарі, що так дбайливо, ніжно і відкрито врятували, дали не тільки укол, але і впевненість, що все буде добре, залишаться в моєму серці назавжди.

До речі, лікування, яке вони мені порадили, часто хочеться практикувати і без явних на те причин. Це гаряча ванна і невелика чарка коньяку.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 липня
Наступна новина До Луцька прибув польський президент Анджей Дуда. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини