Темне пиво та м’ясні закуски: формула ідеального понеділка від «Карабаса Барабаса»

Темне пиво та м’ясні закуски: формула ідеального понеділка від «Карабаса Барабаса»

Щопонеділка у закладах «Карабас Барабас» діє спеціальна пропозиція на один з сортів пива. Так, 28 жовтня можна смакувати темним за півціни.

У всіх є день тижня, який ми не долюблюємо, а дуже часто він збігається й це понеділок. Адже так складно після відпочинку швиденько повертатися у робоче русло. Сьогодні ж цей день особливо травматичний, адже нас покидає бабине літо.

Зрозуміло, що погана погода сприяє й погіршенню настрою. Однак, варто сприймати життя з позитивом та придумати собі ритуал, аби понеділки були кращими. Так, у мережі закладів «Карабас Барабас» саме в цей день діє спеціальна пропозиція – мінус 50% на один з сортів пива. Сьогодні можна смакувати темним за півціни.

До напою ідеально смакують м’ясні страви. Якщо говорити про закуски, то у закладі радять крильця гонорового півня, або курочки, вушка молодого поросяти, або ж сердечка у пікантному соусі. На велику компанію ідеально підійде метр ковбаси, мега м'ясна дошка, або ж коліно вепра.

Тож усіх запрошують завершити понеділок у приємній атмосфері й добрій компанії за келихом темного.

Пропозиція діє у всіх закладах «Карабас Барабас», а саме на Винниченка,4, Волі, 48 та Молоді, 14а.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Футболіст із Волині не потиснув руку поляку, який назвав його «бандерівцем»
Наступна новина Замість фонтану – ліфти і дороги. Використають гроші, які призначені на Театральний майдан
Останні новини
Схожі новини