Теракт на Мангеттені. ВІДЕО

Теракт на Мангеттені. ВІДЕО

На Мангеттені, поблизу Таймс-скверу, стався вибух. Провоохоронці кажуть про теракт. Про це повідомляє Бі-бі-сі з посиланням на поліції Нью-Йорка. Зазначається, що інцидент стався вранці в понеділок на автостанції поблизу Головної площі міста. Правоохоронці проводить евакуацію пасажирів та персоналу декількох найближчих станцій метрополітену.

За даними джерел, терорист активував вибуховий пристрій на автовокзалі. Підозрюваний, якого вже затримала поліція, був озброєний саморобною бомбою та акумулятором. Пристрій частково вибухнув всередині проходу до поїздів на три напрямки. Щонайменше одна людина була поранена. Окрім того, травму отримав сам підозрюваний. Його відвезли до лікарні Белв'ю. Наразі немає даних про особистість терориста. Порт Ауторіті Бас, на якому стався вибух, є найбільшим терміналом у США, який обслуговує понад 65 мільйонів людей на рік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку покажуть авантюрно-романтичну комедію «Прими»
Наступна новина У РЦ «Промінь» обиратимуть найкрасивішу студентку СНУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні