FOOD TRUCK ZABIYAKA BBQ на фестивалі Бандерштат: ексклюзивне меню та справжня культура street-food

FOOD TRUCK ZABIYAKA BBQ на фестивалі Бандерштат: ексклюзивне меню та справжня культура street-food

Один з кращих виробників ковбас у західній Україні ТМ «Забіяка» та компанія «Grand Persona» під час фестивалю «Бандерштат» презентували спільний проект.

Зокрема, на території фуд-корту встановили мега-сучасний FoodTrack, який харчуватиме бандерштатівців протягом трьох днів смачними стравами.

«Проект FoodТrack – це спільний проект ТМ «Забіяка» і компанії «Grand Persona», яка є однією з провідних у сфері ресторанного бізнесу. Це поєднання якісного та смачного продукту з крутим сервісом, правильним підходом до приготування їжі і харчування людей. Ми хочемо продавати не просто ситну вуличну їжу, а смачну, цікаву та оригінальну страву», - розповідає керівник проекту від ТМ «Забіяка» Назар Грищук.

Знайти FoodТrack ТМ «Забіяка» досить легко, адже він відкриває фуд-корт «Бандерштату» між тихою та головною сценами. З поміж усіх наметів вуличної їжі він неабияк вирізняється: новенький червоний фургон, масивні колеса, світлодіодна підсвітка ТМ «Забіяка» і затишні стійки з парасолями, які вночі мерехтять вогнями.

Усе в класичній американській стилістиці вуличної їжі. А ще тут неймовірний аромат свіжозасмажених сосисок з дрібкою прянощів.

«Сьогодні ми пропонуємо бандерштатівцям скуштувати наш фірмовий хот-дог «з сосісоном». Це дуже крута американська сосиска ТМ «Забіяка», виготовлена за авторським рецептом. Її ще немає в продажу, тому цей хот-дог варто спробувати. У нього особливий смак, який перевершить усі попередні, які ви колись куштували. І справа не лише в сосисці. Хто-дог «з сосісоном» це ціле меню у тарілці, яким можна повноцінно поїсти», - запевняє представник компанії Grand Persona Сергій Капацина.

Хот-дог з сосісоном, в домашньому хлібі, з соусом болоньєзе, хрусткою цибулею та сирним кремом.

«У нашому меню, крім хот-догів, ще є 2 види ковбасок – мюнхенські з сиром і ковбаски-барбекю ТМ «Забіяка». Також у нас ще є хрусткі крила сухарях панко. Дуже хрусткі, які відділяються від кісточки і просто тануть у роті. Ви їх їсте і хочеться ще, ще і ще.

А для тих, хто хоче скуштувати ріденького, маємо нову страву – гарячий суп чаудер. Це чисто американський суп, який ми готуємо на основі овочів, бекону, картоплі, з додаванням ковбасок-барбекю. Наше меню ще буде доповнюватись, але кожна з позицій своєрідна і по-своєму цікава. Я переконаний, хто скуштував страви з нашого FoodТrack, повернеться до нас знову. Бо це новий стиль вуличної їжі для Луцька», - ділиться новинками Сергій Капацина.

Його думку підтримує  і Назар Грищук. Керівник проекту від ТМ «Забіяка» каже, що цей проект лише старт до чогось більш масштабного, адже це не просто FoodТrack для продажу банальних хотдогів, це абсолютно новий сервіс і стиль споживання вуличної їжі. Мовляв, задоволений співпрацею з командою Grand Persona, яка підказала їм багато моментів, щодо правильних умов зберігання, технології приготування і подачі страв.

«Food-track, це кейтеринговий проект, який у майбутньому стане презентаційним майданчиком для наших новинок. Для вашого видання привідкрию завісу: ТМ «Забіяка» має один з нових перспективних напрямків - напівфабрикати з м’яса. Це те, куди буде далі розвиватися наша компанія. Це ті тенденції, які розвиваються в усьому світі і куди будемо рухатися ми. Ми впевнені в якості наших страв. Крім того, це кращий Food-track в Україні. Ми можемо це сміливо говорити», - переконаний Назар Грищук.

«У нас склався хороший дует з ТМ «Забіяка». Food-track - це поєднання якісного сервісу і якісної продукції: вони вміють готувати смачні ковбаски, а ми вміємо їх подавати з цікавим соусом в смачній булці і з гарною посмішкою. На «Бандерштаті» ми доводимо усім, що вулична їжа може бути смачною, корисною і стильною не лише в ресторанних, а й у польових умовах. І наш Food-track - це новий стиль вуличної їжі», - резюмує представниця компанії Grand Persona Тетяна Мацик

Скуштувати новинки від ТМ «Забіяка», ви можете впродовж усього фестивалю «Бандерштат», який триватиме ще 2 дні. Власники Food-track запевняють, що ковбасок вистачить усім.


Замовити цей трак до себе на подію можна за телефоном:

+380 (67)621 55 99

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У школи райцентру на Волині закуплять меблів на 500 тисяч гривень
Наступна новина Лучанка придбала сир з пліснявою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини