Тротуар з одного боку та три смуги руху. Яким хочуть зробити міст на Шевченка у Луцьку

Тротуар з одного боку та три смуги руху. Яким хочуть зробити міст на Шевченка у Луцьку
Міст на вулиці Шевченка у Луцьку

У Луцькій міськраді розповіли, як імовірно відремонтують міст на вулиці Шевченка. Найоптимальнішим варіантом, кажуть, є облаштуванням тротуару лише з боку супермаркету «Наш Край» та трьох смуг для руху автомобілів.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

За його словами, відбулася робоча зустріч із проектантами з міста Дніпро щодо капітального ремонту та розширення цього мосту.

«Найбільш оптимальним та не надто коштовним є варіант розширення мосту з облаштуванням тротуару лише зі сторони супермаркету «Наш Край» та облаштуванням трьох смуг для руху автомобілів з реверсним рухом», – пише посадовець.

За його словами, суть реверсного полягає в тому, що дві смуги руху до обіду будуть працювати в напрямку центру міста, а одна в бік вулиць Чернишевського та Шевченка, а після обіду дві смуги руху будуть працювати в бік Чернишевського та Шевченка, а одна – в напрямку центру.

«Такий варіант максимально розвантажить вул. Чернишевського та вул. Шевченка, кільце на вул. Набережній, є набільш оптимальним, на надто дороговартісним та не надто тривалим щодо строку його реалізації. Замовляємо проектно-кошторисну документацію на вказані роботи», – додав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, про те, що на мосту через Стир на вулиці Шевченка хочуть зробити три смуги руху, заявляв улітку 2019-го перший заступник міського голови Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада проголосувала за відставку Гончарука
Наступна новина Лучан кличуть на шалену дискотеку 90-х
Останні новини
Схожі новини