Троє волинян заразилися кором з початку року

Троє волинян заразилися кором з початку року

Від жовтня минулого року і до сьогодні, 11 січня, на Волині виявили 43 випадки кору. Про це «Волинській правді» повідомили у волинському обласному лабораторному центрі.

Завідувач відділу епіднагляду та профілактики інфекційних захворювань Волинського обласного лабораторного центру Ірина Єнжиєвська розповіла, що із 43 випадків, виявлених із жовтня, 28 вже підтвердили лабораторно. Відомо також, що серед тих, хто «підхопив» кір, 33 – діти та 10 – дорослі.

Як повідомила Ірина Єнжиєвська, 72% із тих, хто захворів, не була вакциновані. Найбільше випадків захворювання виявили у Луцьку, Луцькому, Ківерцівському та Любомльському районах.

До слова, з початку 2018 року вже виявили три випадки кору у різних областях Волині. Ірина Єнжиєвська також наголосила, що епідеміологи побоюються загострення ситуації із кором, коли діти повернуться у школи з канікул, які наразі тривають.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд підвищив зарплати вчителям до 8,5 тисяч гривень. ВІДЕО
Наступна новина Луцька «Волинь» прийняла нового гравця
Останні новини
Схожі новини