«Це неправильно, що в сусіднє білоруське село треба їхати з гаком у 100 км», - Володимир Бондар

«Це неправильно, що в сусіднє білоруське село треба їхати з гаком у 100 км», - Володимир Бондар
Пункт пропуску на кордоні з Білоруссю «Доманове»

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар вважає, що у Ратнівському районі потрібно відкрити занедбані пункти пропуску на кордоні з Білоруссю та відродити малий прикордонний рух.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

«Попри всі нарікання, ситуація на автомобільному пункті пропуску «Доманове» краща, ніж на пішохідних переходах, які зараз закриті. Через це немає малого прикордонного руху. Для того, щоб поїхати з Гути в сусіднє білоруське село, потрібно робити гак майже у 100 кілометрів. Ми звертались в Державну прикордонну службу, митницю, щоб відкрити хоча б піші переходи «Тур» і «Гута» для населення, але, на жаль, поки питання невирішене», – зазначив депутат.

З його слів, є проблеми і з дорогами, що ведуть до пунктів пропуску:

«На моєму окрузі є два міжнародні українсько-білоруські переходи, але, на жаль, ситуація на під’їздах до них є критичною. Неодноразово ми звертали увагу на це питання, говорили з представниками Служби автомобільних доріг, проводились ямкові ремонти, але суттєво це ситуацію не вирішило».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будівельна компанія «Інвестор» з нового року підніме ціни на квартири
Наступна новина У «Юпітері» продають останню однокімнатну квартиру
Останні новини
Схожі новини