ЦНАП співпрацюватиме з «Ласкою». Господарям безпритульних - позачергове обслуговування

ЦНАП співпрацюватиме з «Ласкою». Господарям безпритульних - позачергове обслуговування

Центр надання адміністративних послуг у Луцьку співпрацюватиме з КП «Ласка», аби спільними зусиллями знайти господарів безпритульним тваринам. У залі очікування можна знайти листівки або ж переглянути відео з тваринами, які шукають дбайливих господарів.

Обіцяють, що тим, хто забере собаку чи кішку з «Ласки», ЦНАП подарує сервісну картку, яка буде дійсна протягом пів року та гарантуватиме позачергове обслуговування на будь-яку адміністративну послугу, йдеться на сторінці ЦНАПу у фейсбуці. 

«Найбільша мрія для кожної безпритульної тварини - затишний дім та люблячий господар, тож такою акцією ми прагнемо заохотити лучан активніше проявляти добро та брати тварин додому», - зазначила директорка ЦНАП Лариса Карп'як.

Крім того, за підтримки директора ЦНАП Лариси Карп’як було придбано 10 кг корму для пухнастих вихованців КП «Ласка». Приємний подарунок для безпритульних собак вручили в.о. директорки підприємства Оксані Богданюк.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я є церква канонічна». Митрополит Володимир пояснив, чому не прийшов на Об'єднавчий собор
Наступна новина ПриватБанк знижує ставки малому та середньому бізнесу
Останні новини
Схожі новини