У Бразилії проходить всесвітньо відомий карнавал

У Бразилії проходить всесвітньо відомий карнавал

У бразильському Ріо-де-Жанейро відбулося урочисте відкриття всесвітньо відомого карнавалу. У п'ятницю, 9 лютого, мер міста Марселу Крівелла передав ключ від міста королю карнавалу, що знаменувало початок веселого народного свята.

Про це повідомляє «День».

Веселощі у Ріо триватимуть дев'ять днів. Очікується, що карнавалити в місті будуть не менше 6,5 мільйона осіб, у тому числі й 1,5 мільйона туристів. На сьогодні кількість населення Ріо-де-Жанейро становить близько 6,3 мільйона.

Карнавал проходить у досить скрутний для Ріо час. Торік через брак коштів у міській скарбниці було звільнено близько 80 тисяч працівників. Місто також скоротило допомогу школам самби. Цього року дефіцит бюджету міста очікується в сумі не менше трьох мільярдів доларів США.

Нагадаємо, саме в цей час у багатьох містах Німеччини теж проводиться традиційний Рейнський карнавал. Триває знаменитий карнавал і у Венеції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі правила подорожей до Антарктики
Наступна новина Поліція знайшла 16-річного волинянина, який зник два дні тому
Останні новини
Схожі новини