У Дерно обговорили подальшу долю громади 

У Дерно обговорили подальшу долю громади 

У селі Дерно, що у Ківерцівському районі, відбулося обговорення щодо подальших можливостей об’єднання.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

На збори прибули активні мешканці громади, працівники садочку та сільської ради.

Директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк зауважив, що питання для обговорення обране актуальне, адже часу для об’єднання залишається мало, до того ж нині триває робота над перспективним планом Волинської області без «білих плям».

Під час зустрічі обговорювали різноманітні формати щодо можливого об’єднання, це було спричнено тим, що частина сільських рад, які б мали входити до Дернівської ОТГ, увійшла до Цуманської ОТГ.

Як розповів радник із місцевих фінансів Волинського ЦРМС Анатолій Матвіюк, у мешканців Дерно є три можливі варіанти розвитку подій: об’єднатися із Оликою або Липинами, або об’єднати довкола Дерно ті сільські ради, які ще залишилися. 

Тому після обговорення вирішили попрацювати із сусідніми сільськими радами у цій сфері. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вночі горіла Луцька брама. ФОТО
Наступна новина Прекрасні світязькі лебеді у променях західного сонця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини