У дитячій поліклініці в Луцьку працює досвідчена лікарка із Запоріжжя

У дитячій поліклініці в Луцьку працює досвідчена лікарка із Запоріжжя

У дитячій полліклініці Луцька новий фахівець – досвідчена лікар-офтальмолог Вікторія Москаленко. 

По це розповіла керівниця медзакладу Оксана Лєщинська.

Лучан із дітками, які потребують консультації офтальмолога, запрошують перевірити зір, отримати фахову консультацію і необхідну допомогу у Вікторії Вікторівни – спеціаліста з багаторічним стажем роботи.

Вікторія Вікторівна працювала у Запорізькій області, проте через війну, розв’язану агресором, була змушена залишити небезпечний регіон і долучилася до колективу Луцької міської дитячої поліклініки. Колектив закладу вітає колегу і зичить успіхів у професійній діяльності! Радіємо, що в медичному закладі стало ще більше досвідчених спеціалістів.

Пані Вікторія закінчила Львівський національний медичний університет у 2007 році, пройшла інтернатуру на базі ВОКЛ та ЛНДМУ у 2007-2010 роках. Із 2010 року працювала лікарем поліклінічного відділення Пологівської БЛІЛ Запорізької області на змішаному прийомі. У 2022 році отримала сертифікат з дитячої офтальмології.

Щоб записатися на прийом до Вікторії Москаленко, необхідно отримати направлення у свого лікаря-педіатра, з яким укладено декларацію.

«Найбільша цінність для людини – зір, - переконана Вікторія Москаленко. – З його допомогою ми пізнаємо 80% усієї інформації. Існує ряд чинників, які негативно впливають на зір – спадкова схильність, неврегульовані зорові навантаження при використанні гаджетів, поганий раціон харчування, недостатність активного відпочинку та ін. У результаті виникають захворювання, які вимагають вчасної діагностики та лікування. Якщо дитина примружує свій погляд, або починає дивитись мультфільми все ближче і ближче біля телевізора, потрібно негайно звертатися до лікаря».

Щоб записатися на прийом до Вікторії Москаленко, необхідно отримати направлення у свого лікаря-педіатра, з яким укладено декларацію. Навіть якщо вам не потрібно проходити плановий профогляд, але стан дитячого зору викликає бодай якісь сумніви, або ж в сім’ї є люди з проблемами зору – не відкладайте візит до лікаря-офтальмолога! Подбайте про здоров’я дитячих очей своєчасно!

Читайте також: З полону звільнили санінструкторку з Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зловмисник ошукав людей на майже 100 тисяч
Наступна новина У Луцьку в зачиненій квартирі знайшли тіло чоловіка
Останні новини
Схожі новини