У громаді на Волині освітяни і працівники культури об'єдналася у плетінні маскувальних сіток для ЗСУ

У громаді на Волині освітяни і працівники культури об'єдналася у плетінні маскувальних сіток для ЗСУ

У Камінь-Каширській громаді освітяни та працівники культури активно долучилися до волонтерської діяльності й плетуть маскувальні сітки для військових. 

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський з посиланням на управління гуманітарної політики міської ради.

Під час літніх канікул та відпусток працівників закладів освіти та культури Камінь-Каширської громади продовжують плести маскувальні сітки для українських захисників. Школи, садочки та заклади культури стали осередками волонтерської діяльності, де щодня збираються не тільки працівники, а й небайдужі жителі.

Керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук висловив подяку всім учасникам ініціативи: 

«Не вистачить слів, щоб висловити вдячність кожному, хто невпинно продовжує щодня підтримувати наших Захисників. Завдяки такій активній патріотичній позиції наших освітян українська держава та війни не втратили віру, надію у Перемогу».

До плетіння сіток долучилися 20 закладів освіти громади, серед яких ліцеї, гімназії та дошкільні заклади. Працівники культури також активно підтримують ініціативу, не тільки плетучи сітки, а й збираючи донати для військовослужбовців.

«У складний для нас та нашої країни час галузь культури робить все можливим, щоб не лише зберегти ідентичність і самобутність української держави, а й примножити культурні надбання, водночас активно оцінити волонтерську діяльність», – додав Сергій Лукашук.

Камінь-Каширська громада продовжує активно підтримувати захисників України, об’єднуючись у важливій справі допомоги фронту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина XC40 Recharge: Екологічність і потужність в одному авто
Наступна новина Воїн волинської бригади читає сину гуморески з передової
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні