У громаді на Волині віддали останню шану загиблому військовослужбовцю. ФОТО

У громаді на Волині віддали останню шану загиблому військовослужбовцю. ФОТО

3 жовтня Турійська громада прощалася із ще одним своїм земляком, який загинув на війні з росією. Герой Микола Мартинюк віддав своє життя за свободу та незалежність України, до останнього подиху він був вірний військовій присязі, відважний та відданий своїй Батьківщині.

Про це повідомили у селищній раді.

До українського війська Микола Мартинюк був мобілізований 5 травня 2023 року. Разом із побратимами з 14 бригади боронив Україну від російського агресора. Мав військовий досвід під час АТО/ООС. Останній бій наш захисник прийняв 28 вересня на Харківщині. Йому назавжди 33…

Під час прощання із нашим воїном-земляком плакали люди, плакало небо за Сином України, в якого ще все життя було попереду. Він мав свої мрії, був добрим і працьовитим.

Церемонія прощання із захисником відбулася в його рідному селі, в Озерянах. Заупокійну службу священники провели у Свято-Успенському храмі. В останню земну дорогу спільно з родиною провели земляка односельчани, жителі навколишніх сіл, друзі та знайомі. Вшановуючи подвиг земляка, односельчани пронесли Героя востаннє на руках вулицями рідного села до місця земного спочинку.

Вічна пам’ять і шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Луцьку прощатимуться із захисником
Наступна новина В Міноборони розповіли, скільки українців загинули в російському полоні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні