У Камені-Каширському готуються до Дня міста. Запланували велопробіг, куліш, розваги

У Камені-Каширському готуються до Дня міста. Запланували велопробіг, куліш, розваги
Фото ілюстративне

У Камені-Каширському відзначатимуть День міста у неділю, 15 вересня. У програмі святкування – виставки, атракціони, виступи діячів культури.

Окрім того, міська рада закликає жителів не бути байдужими та внести інші креативні пропозиції, пише Полісся.

Відомо, що у місто прибудуть тернопільські атракціони та чеський лунапарк.

Усе дійство відбуватиметься у міському парку. Тут діятиме шість етнографічних майданчиків. Уздовж центральної паркової алеї будуть представлені виставки місцевих художників та народних умільців. На сцені відбудуться виступи дитячих колективів, колективів районного будинку культури та гостей міста. Розважатиме  публіку команда веселих та кмітливих НВК №2 міста.

Також розважатимуть публіку команда веселих та кмітливих НВК №2 міста та волинський гурт «Награш bend».  А о 20:00 демонструватимуть фільм «Велич духу».

Тернопільські кухарі приготують для камінь-каширців козацькі страви, зокрема куліш, який зварять працівники Камінь-Каширської райспоживспілки.

Окреме місце у святкуванні Дня міста відводиться спортивним заходам, які розпочнуться ще напередодні, 14 вересня, у День фізичної культури і спорту.

У два заїзди відбудеться велопробіг. У суботу взяти участь у ньому матимуть нагоду навіть діти в супроводі батьків, а в неділю – лише дорослі. І першого, і другого дня велосипедисти стартуватимуть о 10-й годині ранку із площі Незалежності. Їх маршрут пролягатиме: 14 вересня – центральними вулицями міста, а 15 вересня – з міста до Озюрка та до рекреаційного пункту на в’їзді у село Воєгоща і назад. Після велопробігів  учасникам обіцяють частування чаєм з медом.

Окрім того у День міста в Камені-Каширському відбудуться стріт-бол (11:00 год), шаховий турнір (14:00 год) та турнір з пляжного волейболу (15:00 год).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком відкрили нове кафе
Наступна новина У Луцькому зоопарку оселився Трамп
Останні новини
Схожі новини