У Києві суд обирає запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову. ВІДЕО

У Києві суд обирає запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову. ВІДЕО

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд обрати Труханову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 50 млн грн.

Солом’янський районний суд Києва почав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову, підозрюваному у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

Як передає кореспондент УНІАН, Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд обрати Труханову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 50 млн грн.

Суддя задовольнив прохання адвоката підозрюваного Олександра Лисака та дозволив Труханову перебувати не в клітці, а біля захисника.

 
Справа Труханова: обрання запобіжного заходу

Суд обирає запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем Трансляцію веде Радіо Свобода

Posted by УНИАН on Thursday, 15 February 2018

Як повідомлялось, 14 лютого детективи Національного антикорупційного бюро затримали Труханова та його заступника Павла Вугельмана.

они підозрюються у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закривається відоме луцьке кафе
Наступна новина На Волині чоловік вкрав у пенсіонера золоту каблучку
Останні новини
Схожі новини