У Київській області зафіксували 5 нових випадків коронавірусу, у Києві - 4

У Київській області зафіксували 5 нових випадків коронавірусу, у Києві - 4

На Київщині зафіксували 5 нових випадків інфікування Covid-19. Відомо, що усі хворі проживають в Обухівському районі. У Києві ще у чотирьох осіб підтверджено інфікування новою коронавірусною хворою COVID-19. Відповідні результати лабораторних аналізів було отримано 23 березня. 

Про це пише «24 канал» та «ТСН».

Яка ситуація у Київській області?

Під час прес-брифінгу Київської ОДА повідомив Василь Володін, що о 6 ранку 23 березня з підозрою на коронавірус в медичні установи звернулися 29 людей. 22 людям зробили експрес-тести на коронавірус, які показали позитивний результат у 7 осіб. Після проведення лабораторної діагностики, наявність інфекції підтвердилась у 5 пацієнтів. 

Яка ситуація у Києві?

Водночас міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що двоє осіб з 4 захворілих підхопили недугу за кордоном, інші –  інфікувалися безпосередньо в Україні, внаслідок контакту з уже хворими людьми. Зокрема, серед нових підтверджених випадків: 17-річна дівчина, яка повернулася з навчання в Лондоні, 53-річна жінка, яка контактувала із хворим в Київській області. Третьою інфікованою є 28-річна жінка, яка нещодавно була у Австрії, та  21-річний хлопець. Останній контактував із хворим родичем.

Відомо, що наразі двоє із пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, решта - на самоізоляції вдома. Їхнє лікування відбувається під контролем медиків. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін ухвалив список послуг, які надаватимуть у ЦНАПі під час карантину. Перелік
Наступна новина Потреби вводити надзвичайний стан в Україні немає, – прем'єр-міністр
Останні новини
Схожі новини